VT Wonen Summersale

SUMMERSALE: PROFITEER DE HELE ZOMER VAN EXTRA VOORDEEL OP DE SERIE WOODSTONE VAN VT WONEN

Deze zomer kun je bij ons profiteren van extra voordeel op de prachtige natuurgetrouwe houtserie Woodstone van VT Wonen. Een unieke kans om de warme en natuurlijke uitstraling van hout in huis te halen én tegelijkertijd te profiteren van de vele voordelen van tegels.

En deze gehele zomer krijg je tijdelijk tot maar liefst VIJFTIG procent korting op je nieuwe vloer of wand. Dat voelt pas écht goed! Lees snel verder voor de voorwaarden:

V Wonen Woodstone Wildverband

SERIE WOODSTONE

De serie Woodstone biedt een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten (Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal) voor een levendig effect op wand en vloer. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Deze tegels zijn leverbaar in plankformaat 20×120 cm, zowel in de rechte vorm als chevron.

VT Wonen Woodstone

ACTIEVOORWAARDEN

Bij een bestelling t/m 30 september 2019 krijg je maar liefst 50% korting op de aankoopprijs van de Woodstone Whitewash. Bij de andere vier kleurtinten (Charcoal, Burnet, Honey & Ember) geldt een korting van 25% op de aankoopprijs. Om van de korting te profiteren dienen bestellingen voor 31 oktober 2019 te worden afgenomen.

VT Wonen Woodstone Visgraat Chevron

KOM LANGS EN PROFITEER!

De prachtige Woodstone tegels moet je natuurlijk zelf zien en voelen. In onze showroom kan je de tegels bekijken en natuurlijk worden geadviseerd worden door onze tegelspecialisten,

WOODSTONE SERIE

WOODSTONE BURNET

WOODSTONE CHARCOAL

WOODSTONE EMBER

WOODSTONE WHITEWASH