Inspiratie en trends

Veel inspiratie en de nieuwste trends kunt u bij ons in de showroom vinden. Voor zowel kleine als ruimere budgetten hebben wij een stijlvolle collectie aan tegels. Van landelijk tot industrieel. Ook kunt u bij ons in de showroom onze selectie aan sanitair bekijken en inspiratie opdoen in de verschillende badkamer en toiletindelingen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunnen wij een op maat gemaakt 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer of toilet maken.

Onze klanten komen uit het Westland, Vlaardingen, Maassluis, Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Delft en omstreken. Nieuwsgierig?

Ook wij zijn genoodzaakt onze Showroom te sluiten zolang de lockdown duurt. Maar niet getreurd!! Wij zijn telefonisch en per e-mail uiteraard in deze gehele periode gewoon beschikbaar voor alle vragen over tegels en sanitair. Toch lastig dat je niet even iets in het echt kan bekijken? Ook dat hebben we voor jullie geregeld. Heb je een idee wat je gezien hebt op onze social pagina’s zoals Facebook, Instagram of juist die waanzinnige tegel gezien op Pinterest? Bel of email en we bespreken hoe we een monster tegel bij u krijgen zodat je op je gemak kan bekijken welke tegel je het mooist vindt.

Ben je op zoek naar die waanzinnige look voor je badkamer of wc, en ben je bang dat ook met een monster tegel je niet helemaal zeker bent of dit nu de juiste keuze is. Ook dat hebben wij geregeld! Vraag een 3D tekening aan van de badkamer en bekijk thuis rustig met een kop koffie of thee of het daadwerkelijk is wat je voor ogen had. En wat het fijnste is, tijdens de gehele duur van deze lockdown gaan wij de 3D beelden gratis voor jullie opmaken en aanleveren.

Wij zijn er voor je en voor alle vragen die bij het uitzoeken van tegels en sanitair komen kijken.

Neem contact met ons op via: Tel.: 0174 - 642270 E-mail: info@stoneconcepts.nl