Inspiratie en trends

Veel inspiratie en de nieuwste trends kunt u bij ons in de showroom vinden. Voor zowel kleine als ruimere budgetten hebben wij een stijlvolle collectie aan tegels. Van landelijk tot industrieel. Ook kunt u bij ons in de showroom onze selectie aan sanitair bekijken en inspiratie opdoen in de verschillende badkamer en toiletindelingen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunnen wij een op maat gemaakt 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer of toilet maken.

Onze klanten komen uit het Westland, Vlaardingen, Maassluis, Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Delft en omstreken. Nieuwsgierig?

 Onze showroom is geopend op afspraak met een maximaal aantal klanten conform de geldende RIVM maatregelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0174 642270. Wij zijn telefonisch en per e-mail uiteraard in deze periode gewoon beschikbaar voor alle vragen over tegels en sanitair.
 

Voor de beste service verzoeken wij u een afspraak in te plannen om u zodoende goed van dienst te kunnen zijn. Wilt u zelfstandig even rond kijken dan kan dit ook uiteraard worden ingepland. Op dit moment is het heel erg druk door alle aanvragen, lopende projecten en nieuwe plannen van onze klanten dat het soms even kan duren voordat wij kunnen reageren of dat we met uw project aan de gang kunnen gaan. We doen ons best alles zo snel mogelijk op te pakken en u te helpen waar het kan!

____________________________________________________

Wij zijn er voor je en voor alle vragen die bij het uitzoeken van tegels en sanitair komen kijken.

Neem contact met ons op via: Tel.: 0174 - 642270 E-mail: info@stoneconcepts.nl