Exclusieve Collecties

 

Stone Concepts is een enthousiaste dedicated dealer van Piet Boon by Douglas & Jones. Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceert met trots haar tegel collectie: Piet Boon by Douglas & Jones. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels en parket. Het kenmerkende ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur. 

Designed to last

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Keer op keer een bijzondere beleving. We ontvangen dan ook veel klanten uit Westland, Vlaardingen, Maassluis, den Haag, Rijswijk en Delft om deze bijzondere collectie keramische tegels en parket te bekijken.

Unieke Series

De tijdloze collectie is opgebouwd uit acht bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE, HUGE, BLACK, STONES en de GIANT tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met elkaar toegepast worden. De unieke collecties in het echt komen bekijken? Kom langs in onze showroom en we vertellen u er graag meer over.

Inspiratie

Neem een kijkje op onze inspiratie pagina voor meer schitterende mogelijkheden van Piet Boon by Douglas & Jones.

Wilt  u meer informatie over Piet Boon by Douglas & Jones kijk dan op: https://douglasjones.nl/merken/piet-boon-binnentegels/