Naaldwijk

Een nieuwe badkamer in een bestaande woning in Naaldwijk. Hier is voor dezelfde tegels voor zowel op de vloer als op de wand gekozen. Dit matcht perfect bij elkaar en je zult ervaren dat dezelfde tegel op de wand een andere uitstraling krijgt op de vloer.

Monster

In Monster heeft Stone Buildings deze stijlvolle doorgang gerealiseerd. De stalen deuren zorgen voor een stoere uitstraling met veel licht.   

Scheveningen

Voor deze stoere en stijlvolle keuken in Scheveningen mochten we de vloer realiseren. Gekozen is voor XL hardsteen look tegels (80x80cm) die de keuken helemaal afmaken. 

 

 

Naaldwijk

Deze woning in Naaldwijk is volledig gerenoveerd. Voor de nieuwe vloer in de keuken is gekozen voor een schitterende combinatie van zwarte natuursteenlook tegels met greywash houtlook tegels in visgraat gelegd. 

Naaldwijk

In Naaldwijk is gekozen voor een hele speciale uitvoering van een tegelvloer in visgraat. Deze tegel is een mooie gemêleerde betonlook tegel in visgraat gelegd. Deze vloer moet nog wel gevoegd worden, maar hier zie je toch al het mooie resultaat. 

Honselersdijk

In deze nieuwe badkamer in Honselersdijk is gekozen voor een moderne versie van een granito vloer in 40x40 formaat. Stijlvol gecombineerd met twee tinten marmer op de wanden. Authentieke stijl in een moderne uitvoering.

Maasland

Niet van echt hout te onderscheiden, deze warme houtstructuur tegelvloer welke we wij hebben mogen plaatsen. Wij wensen de bewoners in Maasland heel veel woonplezier in hun nieuwe woning!

's-Gravenzande 

Een autobedrijf in het Westland koos voor een nieuwe witte tegelvloer in hun showroom. Een schitterende ruime oppervlakte, waar de grote en lichte tegels voor nog meer licht en ruimte zorgen. 

Maasdijk

Een bakker uit Maasdijk krijgt een stijlvolle Hexagon vloer. Het patroon wordt ook wel een honingraat genoemd en om die reden is de hexagon bestempeld als een natuurlijk patroon dat erg geschikt is bij het gebruik van materiaal in aarde tinten. 

De Lier

Steenstrips kunnen op de wand, maar zeker ook op de vloer! Zoals bij dit bedrijf in De Lier. Stoere industriële steenstrips op de vloer om binnen in de entreehal het buitengevoel te creëren.

De Lier

Dit ziet eruit als een hele oude wand, maar is het zeker niet! Deze stenen zijn wel oud, maar nieuw geplaatst in deze nieuwe kantoren in De Lier. Deze speciale steenstrips zijn gezaagd van echte oude stenen en worden ook nog eens zo verouderd mogelijk geplaatst, voor een super authentiek effect. 

Den Hoorn

Natuurlijk plaatsen we ook mooie en sterke vloeren in kantoorruimtes, in dit geval in Den Hoorn. Deze donkere betonlooktegel heeft de stoere look van beton en het onslijtbare van keramische tegels. Deze tegel is er in 4 verschillende formaten en worden hier in verband gelegd om dit gave effect te creëren. 

Rijswijk

Ook in Rijswijk is Stone Concepts met leuke projecten bezig. Wat dacht u van deze hardsteen look. Strak, warm en zeer makkelijk te combineren met de rest van de woonkamer.

Naaldwijk

Als exclusieve dealer van Piet Boon is het extra leuk om ze ook zelf te mogen plaatsen. Een tegel van 80x80 met Belgisch hardsteen look. Vindt u Belgisch Hardsteen mooi, maar wilt u niet het onderhoud ervan? De Belgische hardsteen look van keramiek is de beste oplossing die u kunt krijgen.

's-Gravenzande 

Een prachtige badkamer in 's-Gravenzande met betonlooktegels op de wand en vloer en een modern wasmeubel met Iron Aged kranen.

's-Gravenzande

Badkamer

Woonkamer

Kies voor luxe en comfort in uw woonkamer. Bekijk hier de vele schitterende mogelijkheden van tegels voor de wand en vloer.  

Keuken

Tegels zijn praktisch en stijlvol in iedere keuken. Van landelijk tot modern, doe inspiratie op voor vloertegels en wandtegels die bij uw keuken passen.  

Badkamer

Naast tegels bieden we een speciale selectie aan badmeubels, mooie kranen, inloopdouches, baden en alles om uw badkamer en toilet compleet in te richten. 

Slaapkamer

Creeër een prachtige slaapkamer met een mooie combinatie van tegels. Vindt bij ons uw tegels om bij weg te dromen. 

Entree

Zorg voor een spectaculair ontvangst in uw entree. Met mooie tegels is het altijd prettig binnenkomen.

Bedrijven

Van horecagelegenheid tot winkel of kantoor, tegels lenen zich uitermate goed voor intensief gebruik. Creëer sfeer in uw werkruimte en geniet van het gemak in onderhoud.

Piet Boon by Douglas & Jones

Met trots introduceert design studio Piet Boon haar nieuwe tegel collectie: Piet Boon by Douglas & Jones. 

Referenties

Het gaat ons om een tevreden klant. Ieder met z'n eigen smaak. Neem een kijkje in de mogelijkheden van Stone Concepts.