Scheveningen

Voor deze stoere en stijlvolle keuken in Scheveningen mochten we de vloer realiseren. Gekozen is voor XL hardsteen look tegels (80x80cm) die de keuken helemaal afmaken. 

Maasland

Niet van echt hout te onderscheiden, deze warme houtstructuur tegelvloer welke we wij hebben mogen plaatsen. Wij wensen de bewoners in Maasland heel veel woonplezier in hun nieuwe woning!

's-Gravenzande 

Een autobedrijf in het Westland koos voor een nieuwe witte tegelvloer in hun showroom. Een schitterende ruime oppervlakte, waar de grote en lichte tegels voor nog meer licht en ruimte zorgen. 

Maasdijk

Een bakker uit Maasdijk krijgt een stijlvolle Hexagon vloer. Het patroon wordt ook wel een honingraat genoemd vanwege dezelfde zeshoekige cellen die in een bijenkast te vinden zijn. Om die reden is de hexagon bestempeld als een natuurlijk patroon dat erg geschikt is bij het gebruik van materiaal in aarde tinten. 

Naaldwijk

Een stoere en rustieke badkamer maakt van de bestaande woning uit Naaldwijk een nieuw geheel. 

Monster

In Monster heeft Stone Buildings deze stijlvolle doorgang gerealiseerd. De stalen deuren zorgen voor een stoere uitstraling met veel licht.   

Rijswijk

Ook in Rijswijk is Stone Concepts met leuke projecten bezig. Wat dacht u van deze hardsteen look. Strak, warm en zeer makkelijk te combineren met de rest van de woonkamer.

 

Naaldwijk

Als exclusieve dealer van Piet Boon is het extra leuk om ze ook zelf te mogen plaatsen. Een tegel van 80x80 met Belgisch hardsteen look. Vindt u Belgisch Hardsteen mooi, maar wilt u niet het onderhoud ervan? De Belgische hardsteen look van keramiek is de beste oplossing die u kunt krijgen.